Πώς να μοριοδοτηθείτε για τις μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
Ποιες είναι οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που «τρέχουν» για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο - Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη μοριοδότηση για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Δύο προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ «τρέχουν» αυτή την περίοδο για μόνιμες προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ το ΕΚΑΠΤΥ και το Πολεμικό Ναυτικόενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός για 20 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος χωρίς διαγωνισμό.

ΕΛ.ΣΤΑΤ / ΕΚΑΠΤΥ: Η προκήρυξη 5Ε/2020 αφορά στην πλήρωση έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.) Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), όπως ισχύει.

Πολεμικό Ναυτικό: Η Προκήρυξη 1Κ/2021 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα οκτώ (68) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την ΕΛ.ΣΤΑΤ και το ΕΚΑΠΤΥ και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2021, ενώ για το Πολεμικό Ναυτικό οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 12 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2021

Πώς εξασφαλίζετε άμεσα υψηλότερη μοριοδότηση

Οι δύο παραπάνω προκηρύξεις μοριοδοτούν τους υποψήφιους με «πρόσθετα» προσόντα και συγκεκριμένα η «πρόσθετη» μοριοδότηση προκύπτει από την Πιστοποίηση Αγγλικών. 

Η προκήρυξη για τις προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ και το ΕΚΑΤΠΥ ορίζει ως πρόσθετα προσόντα για όλες τις θέσεις εργασίας την άριστη ή πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας ενώ η προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό ορίζει πως οι υποψήφιοι μοριοδοτούνται ως εξής:

  • Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (C2): 70 Μόρια
  • Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας (C1): 50 Μόρια
  • Καλή γνώση ξένης γλώσσας (Β2): 30 Μόρια

Υπάρχει αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ πιστοποίηση Αγγλικών με τηλεξέταση;

Η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ και έχει εξετάσεις μόνο σε Reading - Listening είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει η GoLearn σε όλη την Ελλάδα.

Η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE χρειάζεται εξετάσεις μόνο σε Reading - Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) και αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ όπως φαίνεται και στα παραρτήματα των παραπάνω προκηρύξεων. 

Πώς να μοριοδοτηθείτε για τις μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ



Η διαδικασία της εξέτασης έχει ως εξής: Εξετάζεστε σε 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων οι οποίες γίνονται εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα από το σπίτι σας και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με τηλεπιτήρηση. Το τεστ είναι διαβαθμισμένο που σημαίνει πως μπορείτε να λάβετε από Β2 έως και C2 και μπορείτε να δώσετε εξετάσεις όποτε θέλετε εσείς (γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα)

Μπορείτε άμεσα να δώσετε εξετάσεις ώστε να προλάβετε να εξασφαλίσετε μέγιστη μοριοδότηση.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εκπτωτικό κουπόνι asep_coupon_175 σε αυτή την φόρμα ΕΔΩ μπορείτε να λάβετε και την μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών και το Υλικό Προετοιμασίας ΔΩΡΕΑΝ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ GOLEARN

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα