Πώς να μοριοδοτηθείτε για τις μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
Ποιες είναι οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που «τρέχουν» για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο - Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη μοριοδότηση για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Δύο προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ «τρέχουν» αυτή την περίοδο για μόνιμες προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ το ΕΚΑΠΤΥ και το Πολεμικό Ναυτικόενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός για 20 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος χωρίς διαγωνισμό.

ΕΛ.ΣΤΑΤ / ΕΚΑΠΤΥ: Η προκήρυξη 5Ε/2020 αφορά στην πλήρωση έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.) Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), όπως ισχύει.

Πολεμικό Ναυτικό: Η Προκήρυξη 1Κ/2021 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα οκτώ (68) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την ΕΛ.ΣΤΑΤ και το ΕΚΑΠΤΥ και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2021, ενώ για το Πολεμικό Ναυτικό οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 12 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2021

Πώς εξασφαλίζετε άμεσα υψηλότερη μοριοδότηση

Οι δύο παραπάνω προκηρύξεις μοριοδοτούν τους υποψήφιους με «πρόσθετα» προσόντα και συγκεκριμένα η «πρόσθετη» μοριοδότηση προκύπτει από την Πιστοποίηση Αγγλικών. 

Η προκήρυξη για τις προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ και το ΕΚΑΤΠΥ ορίζει ως πρόσθετα προσόντα για όλες τις θέσεις εργασίας την άριστη ή πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας ενώ η προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό ορίζει πως οι υποψήφιοι μοριοδοτούνται ως εξής:

  • Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (C2): 70 Μόρια
  • Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας (C1): 50 Μόρια
  • Καλή γνώση ξένης γλώσσας (Β2): 30 Μόρια

Υπάρχει αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ πιστοποίηση Αγγλικών με τηλεξέταση;

Η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ και έχει εξετάσεις μόνο σε Reading - Listening είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει η GoLearn σε όλη την Ελλάδα.

Η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE χρειάζεται εξετάσεις μόνο σε Reading - Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) και αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ όπως φαίνεται και στα παραρτήματα των παραπάνω προκηρύξεων. 

Πώς να μοριοδοτηθείτε για τις μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠΗ διαδικασία της εξέτασης έχει ως εξής: Εξετάζεστε σε 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων οι οποίες γίνονται εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα από το σπίτι σας και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με τηλεπιτήρηση. Το τεστ είναι διαβαθμισμένο που σημαίνει πως μπορείτε να λάβετε από Β2 έως και C2 και μπορείτε να δώσετε εξετάσεις όποτε θέλετε εσείς (γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα)

Μπορείτε άμεσα να δώσετε εξετάσεις ώστε να προλάβετε να εξασφαλίσετε μέγιστη μοριοδότηση.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εκπτωτικό κουπόνι asep_coupon_175 σε αυτή την φόρμα ΕΔΩ μπορείτε να λάβετε και την μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών και το Υλικό Προετοιμασίας ΔΩΡΕΑΝ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ GOLEARN

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

Νέα προκήρυξη ΕΠΟΠ: 15.000 προσλήψεις - Πώς θα πάρετε 150 μόρια

Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Εξωτερικών

ΟΑΕΔ: Έως 19 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ανέργων 22-29 ετών

 

σχετικά άρθρα

Η Ζέττα Μακρή στο 6ο Συμπόσιο Γυμνασίων του Δικτύου UNESCO
Η Ζέττα Μακρή στο 6ο Συμπόσιο Γυμνασίων του Δικτύου UNESCO
6ο Μαθητικό Συμπόσιο Γυμνασίων Αττικής του Δικτύου Συνδεδεμένων Σχολείων με την UNESCO με θέμα «Η ανάδυση της Τεχνητής Νοημοσύνης» - «Αυτή είναι...
Η Ζέττα Μακρή στο 6ο Συμπόσιο Γυμνασίων του Δικτύου UNESCO
ΣΥΡΙΖΑ: Ανισότητες και κυβερνητική αποτυχία στο «σχολείο της πανδημίας»
ΣΥΡΙΖΑ: Ανισότητες και κυβερνητική αποτυχία στο «σχολείο της πανδημίας»
Ερώτηση 59 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα κλειστά σχολεία, τη μεγέθυνση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων και την «αποτυχία της κυβέρνησης στο "σχολείο...
ΣΥΡΙΖΑ: Ανισότητες και κυβερνητική αποτυχία στο «σχολείο της πανδημίας»