Κωστής Ραπτόπουλος
Κατά των ΜΜΕ στρέφεται ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, ενώ για την υπόθεση Μπεκατώρου τονίζει ότι «βιασμός με γλυκόλογα δεν υπάρχει»

Στο θέμα των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου επιστρέφει ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, και επιτίθεται κατά των ΜΜΕ που ανέδειξαν προηγούμενες δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών υποστήριξε ότι «η Μπεκατώρου έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό», προξενώντας αλγεινές εντυπώσεις.

Με βίντεο στα social media τοποθετείται ξανά επί του θέματος, κάνοντας λόγο για «συστημικά site» που επιτέθηκαν «ανθρωποφαγικά» εναντίον του, ενώ τονίζει ότι «ο κόσμος δεν είναι κατευθυνόμενος».

Για την υπόθεση βιασμού της Σ. Μπεκατώρου, δηλώνει ότι «ιδιοτελώς σιώπησε» για πολλά χρόνια, ενώ δεν δίστασε να τονίζει, καλώντας η δήλωσή του να γραφεί «με κεφαλαία γράμματα», πως «βιασμός με γλυκόλογα δεν υπάρχει».

Μίλησε επειδή έχει συμφέρον

Μάλιστα, καταλόγισε ιδιοτελή κίνητρα στην Ολυμπιονίκη, καθώς επέλεξε να τοποθετηθεί με απώτερο σκοπό να επηρεάσει τις εκλογές στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ενώ άφησε βολές και κατά του Νίκου Κακλαμανάκη, δηλώνοντας πως «δεν πείθει».

Θεωρεί, δε, πως και οι δηλώσεις της αθλήτριας τον δικαιώνουν, καθώς η Σ. Μπεκατώρου αποκάλυψε πως σιώπησε γιατί δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της.

Τέλος, κάνει λόγο για «κοπρίτες που γράφουν σε αριστερά site».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα