Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την αστυνομία στους δρόμους, θα γίνονται έλεγχοι» - Νέα μέτρα στις επόμενες ημέρες

Με την αστυνομία στους δρόμους και με σαρωτικούς ελέγχους στις μετακινήσεις θα κάνουμε... ρεβεγιόν, προειδοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι θα τις ημέρες των εορτών θα πραγματοποιούνται εντατικοί έλεγχοι για τα μέτρα που θα ληφθούν, ενώ εξήγησε πως στις επόμενες ημέρες θα εξειδικευτούν νέα περιοριστικά μέτρα, στην προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.  Σχολίασε δε, πως «όταν μας δίνεται η δυνατότητα (σ.σ χαλάρωσης των μέτρων) τότε ξεφεύγουμε και δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα».

Σχολιάζοντας, δε, τις εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα το απόγευμα το Σαββάτου, ανέφερε πως ήταν παρών και ειδοποίησε άμεσα τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Ο υπουργός έκανε λόγο για πλήθος μεγαλύτερο από 500 άτομα στην πλατεία Συντάγματος, τονίζοντας πως «αυτό είναι καταστροφή».  Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι θα υπάρχει «επαρκής αστυνόμευση» για την πλατεία Συντάγματος τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τον αριθμό των 9 ατόμων, τόνισε πως αν δεν τηρηθούν τα υπάρχοντα μέτρα την επόμενη μέρα «θα έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας που θα είναι ολέθριο».

Σφραγίζουμε ολόκληρες περιοχές

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που δημιούργησε η δήλωσή του ότι «αν χρειαστεί θα σφραγίσουμε και σπίτια» , τονίζοντας πως «σφραγίζουμε ολόκληρες περιοχές», σε μια προσπάθεια για πολύ αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Αναφερόμενος στο αν θα ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές, έπειτα από την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο ο ίδιος είπε: «Πράγματι παρακολουθούμε στενά με τους λοιμωξιολόγους την πορεία του ιού σε διάφορες περιοχές. Παρακολουθούμε κι άλλες περιοχές με πολύ μεγάλη προσοχή».

Παράλληλα ο υπουργός είπε ότι «θα είναι όλεθρος αν η Δυτική Αττική αρχίσει να πλημμυρίζει το Λεκανοπέδιο με κορονοϊό», εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη μεγάλη ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιατροί
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανανέωσαν το...
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»