Όλο και πιο πιθανό είναι όπως φαίνεται το ενδεχόμενο για νέα καραντίνα στην Αττική, με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών της Αττικής Ματίνα Παγώνη να δηλώνει πως αυτό είναι κάτι αναμενόμενο με βάση την πορεία του κορονοϊού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Παγώνη τόνισε πως είναι λογικό να έχουμε 15 μέρες καραντίνα στην Αττική, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να επιστρέψει και το σύστημα με την αποστολή SMS προκειμένου να βγει κάποιος από το σπίτι του.
Ανέφερε ότι αυτό θα κριθεί τις επόμενες 7 ημέρες από τον αριθμό των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων αλλά και συνολικά των ασθενών που νοσηλεύονται.
Σημείωσε επίσης πως τρία μεγάλα νοσοκομεία, το Λαϊκό το Γεννηματά και το Ιππκράτειο είναι έτοιμα να μπουν στη “μάχη” της καταπολέμησης του κορονοϊού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ