Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom.gr, ο νεαρός έκανε κάμπινγκ στην περιοχή όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, υπήρξαν καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες που επισήμαναν πως το ασθενοφόρο έκανε μιάμιση ώρα να φτάσει από τη Χαλκίδα στο σημείο.
Τα άτομα γύρω από τον 35χρονο προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), όμως μάταια.
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ για τα ακριβή αίτια θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ