Εμπρησμός στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Video)
Εμπρησμός από αγνώστους προκλήθηκε σε ισόγειο γραφείο του κτιρίου της Π.Ε. Μαγνησίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, ενώ δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή το κτίριο λόγω ζημιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews.gr, η πυρκαγιά προκλήθηκε στις 2.30 περίπου τα ξημερώματα, από αυτοσχέδιο εμπρηστικό υλικό (μολότοφ) καθώς βρέθηκαν υπολείμματα τριών, εντός του χώρου.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνταν από οκτώ άνδρες με 2 υδροφόρα οχήματα και ένα βυτιοφόρο, ενώ κάηκαν είδη γραφείου σε έκταση 20 τ.μ. περίπου.

perifereia-emprismos-grafeio.jpg

Λήξη του συμβάντος δόθηκε στις 5 τα ξημερώματα, με απολογισμό ένα γραφείο κατεστραμμένο ολοσχερώς, ζημιές σε παρακείμενα γραφεία και στον διάδρομο.
Από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργείται προανάκριση για το συμβάν, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέρει ότι εντοπίστηκαν τρεις μολότοφ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση «από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκινητα
Νέο «χαράτσι» για τους οδηγούς: Υποχρεωτικός ετήσιος έλεγχος καυσαερίων για όλα τα ΙΧ
Αλλάζει το καθεστώς με την κάρτα καυσαερίων – Πού θα γίνεται ο έλεγχος και τι πρόστιμα προβλέπονται
Νέο «χαράτσι» για τους οδηγούς: Υποχρεωτικός ετήσιος έλεγχος καυσαερίων για όλα τα ΙΧ
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Υπουργείο Παιδείας: Παράταση για τις εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά
Παράταση εγγραφών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2026-2027 - Μέχρι τις 27 Μαρτίου η νέα προθεσμία
Υπουργείο Παιδείας: Παράταση για τις εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά
Σοφία Ζαχαράκη στην Ακαδημία Αθηνών
Υπουργείο Παιδείας: Νέα τροπολογία για ενίσχυση ΑΕΙ με δημόσιους υπαλλήλους
Κατατέθηκε τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τη δυνατότητα απασχόλησης υπαλλήλων του δημόσιου τομέα ως εντεταλμένων διδασκόντων στα Α.Ε.Ι.
Υπουργείο Παιδείας: Νέα τροπολογία για ενίσχυση ΑΕΙ με δημόσιους υπαλλήλους