Κοινωνία 0

Κρανίδι: Πάνω από 100 κρούσματα κορονοϊού στη δομή προσφύγων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν περισσότερα από 100 άτομα από τη δομή προσφύγων και μεταναστών στο Κρανίδι

Σύμφωνα με το ethnos.gr που επικαλείται πληροφορίες, τα κρούσματα είναι περισσότερα από 100, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 150.

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στο Κρανίδι, στη δομή προσφύγων και μεταναστών, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στη διάρκεια της σύσκεψης με τους συνεργάτες του και τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Ν. Χαρδαλιάς και ο Σ. Τσιόδρας σπεύδουν στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο τέθηκε σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης για προληπτικούς λόγους. Η αιτία του προληπτικού υγειονομικού αποκλεισμού του ξενοδοχείου που λειτουργεί ως δομή, ήταν η εμφάνιση θετικού κρούσματος σε εργαζόμενη στο ξενοδοχείο, η οποία όμως δεν προσήλθε για εργασία τις τελευταίες 12 ημέρες.

Τη Δευτέρα του Πάσχα πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος από τον ΕΟΔΥ στη δομή, όταν μια έγκυος Σομαλή πρόσφυγας βρέθηκε θετική στον ιό το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Στο ξενοδοχείο διαμένουν 470 αιτούντες άσυλο, οι οποίοι στο σύνολο τους προέρχονται από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία