Αλέξης Μητρόπουλος: Ποιοι θα χάσουν το επίδομα των 300 ευρώ

Κοινωνία 0

Κ. Μουτζούρης: Να κηρυχθούν τα νησιά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Κώστας Μουτζούρης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρέμβαση του Κώστα Μουτζούρη για την κατάσταση στη Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο

Δριμύτατη κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, για τους χειρισμούς στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και την απόφαση της κυβέρνησης να μην κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Είμαι εξοργισμένος που η κυβέρνηση απέρριψε το αίτημά μου για κήρυξη των νησιών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», τόνισε ο περιφερειάρχης.

«Ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων αυτών που έχουν φτάσει σε απελπιστικό σημείο είναι το αίτημα τόσο των ίδιων των εγκλωβισμένων, όσο και των κατοίκων», είπε ο Κ.Μουτζούρης μιλώντας στον ANT1 και ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχουν κρούσματα κλοπών από πλευράς αιτούντων άσυλο, είπε πως «υπάρχουν και τέτοια, αφού σε μια ανώμαλη κατάσταση γίνονται πολλά».

«Θα έχουμε συγκρούσεις, κηρύξτε τα νησιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», επανέλαβε και εξήγησε ερωτηθείς του τι σημαίνει «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» έκανε λόγο για μέτρα ανακούφισης του πληθυσμού. «Θέλουμε γιατρούς για να περιθάλψουμε και αυτούς τους ανθρώπους, απεγκλωβισμό των ανθρώπων από τα νησιά και ανακοπή των αφίξεων στα νησιά.

«Μόνο γέλιο μου προκαλούν τα δίχτυα», σχολίασε τέλος για το πλωτό φράγμα που μελετάται να μπει στα νησιά του Αιγαίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία