«Ο βιαστής είσαι εσύ»: Από τους δρόμους της Χιλής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι γυναίκες χορεύουν και τραγουδούν ενάντια στους βιασμούς
Δράσεις από τη φεμινιστική συλλογικότητα «Καμία Ανοχή», αύριο και την άλλη Κυριακή

Δύο δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα αύριο, 15 Δεκεμβρίου, και την άλλη Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διοργανώνει η φεμινιστική συλλογικότητα Καμία Ανοχή, καλώντας τον κόσμο να τραγουδήσει και να χορέψει το διάσημο πια τραγούδι της χιλιανής φεμινιστικής κολεκτίβας LasTesis «Ο βιαστής είσαι εσύ», ενάντια στην πατριαρχία, στην έμφυλη βία και την κουλτούρα του βιασμού.

Το κάλεσμα της φεμινιστικής συλλογικότητας:

El violador eres tu! Ο βιαστής είσαι εσύ!

Η Καμία Ανοχή καλεί και στις δύο δράσεις που διοργανώνονται στην Αθήνα, αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από το AMOQA, και την επόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από πληθώρα θηλυκοτήτων και φεμινιστριών, αλλά και σε κάθε άλλη δράση που θα διοργανωθεί σε όλη τη χώρα, προκειμένου να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους δρόμους και στις πλατείες το διάσημο πια τραγούδι της χιλιανής φεμινιστικής κολεκτίβας LasTesis, ενάντια στην πατριαρχία, στην έμφυλη βία, στην κουλτούρα του βιασμού, θεσμική και μη.

Εδώ θα βρείτε το event από το Athens Museum of Queer Arts -AMOQA- για τη δράση αυτής της Κυριακής (15 Δεκεμβρίου), τους στίχους όπως διαμορφώθηκαν στα ελληνικά από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τα ραντεβού:
https://www.facebook.com/events/478882686166624/?active_tab=about

Και εδώ θα βρείτε το event για τη δράση της επόμενης Κυριακής (22 Δεκεμβρίου), τους στίχους όπως διαμορφώθηκαν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τo ραντεβού:
https://www.facebook.com/events/525630204691002/

Και στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα! (22 Δεκεμβρίου)
https://www.facebook.com/events/533311123917410/

Και για να προλάβουμε τις ερωτήσεις :)
Ναι, δεν υπήρχε πρόθεση να γίνουν δύο δράσεις στην Αθήνα, προέκυψε και δεν έγινε κατορθωτό να συνδυαστούν σε μία για οργανωτικούς κυρίως λόγους, ναι δεν είναι αντιπαραθετικές, ναι είναι σε επικοινωνία μεταξύ τους, ναι, μπορούμε να στηρίξουμε όλες τις δράσεις, σε όλες τις πόλεις, σε κάθε δρόμο και πλατεία, κάθε μέρα, μέχρι να γίνουμε χιλιάδες, μέχρι να γκρεμίσουμε την πατριαρχία, τον καπιταλισμό και κάθε τι που μας καταπιέζει και μας εκμεταλλεύεται.

Φεμινιστική συλλογικότητα Καμία Ανοχή

El violador eres tu! Ο βιαστής είσαι εσύ! Η Καμία Ανοχή καλεί και στις δύο δράσεις που διοργανώνονται στην Αθήνα, αυτή...

Gepostet von Καμιά Ανοχή am Freitag, 13. Dezember 2019

 

σχετικά άρθρα

Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Φρικτό θέαμα με δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας - Το φαινόμενο αν και παρατηρείται εβδομάδες, τώρα παίρνει διαστάσεις με φωτογραφίες που...
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο