Thumbnail
Θέσεις εργασίας για μουσικούς - Δείτε αναλυτικά την απόφαση

Προκήρυξη διαγωνισμών για την πλήρωση δώδεκα (12) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε προκήρυξη νέων διαγωνισμών για 12 προσλήψεις για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα το ΑΣΕΠ προκηρρύσει διαγωνισμούς για την πλήρωση δώδεκα (12) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, ως εξής:

Α. 3η Κατηγορία

α. Μία (1) θέση Κορυφαίου Α’ στα κοντραμπάσα  β. Μία (1) θέση Κορυφαίου Α’ στις τρομπέτες

Β. 4η Κατηγορία α. Μία (1) θέση Κορυφαίου Β’ στα φαγκότα (με υποχρέωση στο κόντρα φαγκότο) β. Δύο ( 2) θέσεις Κορυφαίων Β’ στα Κρουστά (με υποχρέωση στα τύμπανα)

Β. 5η Κατηγορία α. Μία (1) θέση Μουσικών (tutti) στις βιόλες β. Μία (1) θέση Μουσικών (tutti) στα βιολοντσέλλα γ. Μία (1) θέση Μουσικών (tutti) στα κοντραμπάσα δ. Μία (1) θέση Μουσικών (tutti) στα όμποε ε. Δύο (2) θέσεις Μουσικών (tutti) στα κόρνα στ. Μία (1) θέση Μουσικών (tutti) στις τρομπέτες

Οι υποψήφιοι θα πρέπει μεταξύ άλλων να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους ή, προκειμένου για μουσικούς αναγνωρισμένου ταλέντου, το 15ο έτος της ηλικίας τους αλλά και να κατέχουν δίπλωμα ή πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας (οργάνου) αναγνωρισμένου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του εσωτερικού ή ισότιμο δίπλωμα εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη σε χώρους που θα καθοριστούν με νεότερη ανακοίνωση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Ως ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής των διαγωνισμών ορίζεται η 23 Φεβρουαρίου 2019 Αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο Τύπο, να υποβάλουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Λ. Νίκης 73, 54622, Θεσσαλονίκη) αίτηση σε ειδικό έντυπο.

Έντυπα αιτήσεων, με αντίγραφο της παρούσας προκήρυξης, μπορεί να προμηθεύεται κάθε ενδιαφερόμενος από την ως άνω Υπηρεσία. Με την αίτηση ο υποψήφιος υποχρεούται να συνυποβάλλει βιογραφικό σημείωμα του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλει στην απεικόνιση της καλλιτεχνικής προσωπικότητας και ικανότητας αυτού. Ειδικότερα για τους υποψηφίους που επικαλούνται την ιδιότητα του μουσικού αναγνωρισμένου ταλέντου, συμπληρώνοντας τη σχετική ένδειξη στο έντυπο της αίτησης, απαιτείται η υποβολή στοιχείων που θα δικαιολογούν την ιδιότητα αυτή. Η διαπίστωση περί τούτου θα γίνεται από την, κατά τον νόμο, Εξεταστική Επιτροπή. Η εν λόγω Επιτροπή, μετά τον έλεγχο των σχετικών δικαιολογητικών του κάθε υποψηφίου της περίπτωσης αυτής (ταλέντου), θα διαπιστώνει την ύπαρξη των στοιχείων που συγκροτούν το αναγνωρισμένο μουσικό ταλέντο και θα επιτρέπει σε αυτόν να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Η μη υποβολή των δικαιολογητικών αυτών μαζί με την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό καθιστά απαράδεκτη τη μεταγενέστερη επίκληση της ανωτέρω ιδιότητας.

Η εξέταση των υποψηφίων γίνεται ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, χωρίς την παρουσία ακροατηρίου. Επιτρέπεται μόνον η παρουσία μουσικών της Ορχήστρας που ανήκουν στην οικογένεια του εξεταζομένου οργάνου. Οι πίνακες επιτυχίας, κατά κατηγορία και όργανο, θα περιλαμβάνουν αριθμό επιτυχόντων ίσο με τον αριθμό των θέσεων που προκηρύσσονται και θα τοιχοκολληθούν στα Γραφεία και στο χώρο ανακοινώσεων της Ορχήστρας, με την παρουσία δύο (2) υπαλλήλων και θα συνταχθούν σχετικά πρακτικά, τα οποία εν συνεχεία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠΠΟΑ.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν να υποβάλουν όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν με έγγραφο από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο χώρος που θα γίνουν οι διαγωνισμοί και κάθε σχετικό με αυτούς θέμα θα καθοριστεί με αποφάσεις και ανακοινώσεις των Εξεταστικών Επιτροπών που θα τοιχοκολληθούν στα γραφεία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tefaa_7.jpg
ΤΕΦΑΑ: Πότε ξεκινούν τα αγωνίσματα και οι υγειονομικές εξετάσεις υποψηφίων
Υποψήφιοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές (αγωνίσματα) κατά...
ΤΕΦΑΑ: Πότε ξεκινούν τα αγωνίσματα και οι υγειονομικές εξετάσεις υποψηφίων
viasmos-help-kataggelia.jpg
Απειλείται με απέλαση πατέρας που κατήγγειλε ασέλγεια στο παιδί του – Στο πλευρό του οι κάτοικοι της Νισύρου
Ο φερόμενος θύτης έφυγε από το νησί «ανενόχλητος»
Απειλείται με απέλαση πατέρας που κατήγγειλε ασέλγεια στο παιδί του – Στο πλευρό του οι κάτοικοι της Νισύρου
sxoleia
Απίστευτη και θλιβερή υπόθεση με την κράτηση δύο εκπαιδευτικών στη Ρόδο-Σφοδρές αντιδράσεις
Απίστευτη και θλιβερή υπόθεση στη Ρόδο για την επιμέλεια δύο παιδιών: Συνελήφθησαν και κρατούνται η μητέρα, διευθυντής σχολείου και μία εκπαιδευτικός
Απίστευτη και θλιβερή υπόθεση με την κράτηση δύο εκπαιδευτικών στη Ρόδο-Σφοδρές αντιδράσεις
ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ
Βοήθεια ο καιρός τρελάθηκε! Από σήμερα μέχρι την Κυριακή -Ζέστη, υδροστρόβιλοι, αεροχείμαρροι, χαλάζι, χιόνια!
Το κύμα κακοκαιρίας θα φέρει φαινόμενα που θα συνοδεύονται από χαλάζι, κεραυνούς, ανεμοστρόβιλους και θυελλώδεις ανέμους.
Βοήθεια ο καιρός τρελάθηκε! Από σήμερα μέχρι την Κυριακή -Ζέστη, υδροστρόβιλοι, αεροχείμαρροι, χαλάζι, χιόνια!