Πολιτιστικός Χώρος "Σήμα": Προετοιμαζόμαστε!
Σήμα Πορείας

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, και αφού παρέμεινε φαινομενικά κλειστό για λίγες εβδομάδες, το Σήμα ετοιμάζεται εντός Σεπτεμβρίου να ανοίξει για τη σεζόν 2018-2019.
Στην πραγματικότητα, στο διάστημα που μεσολάβησε, πραγματοποιήθηκαν πολλές εργασίες αναβάθμισης του πολιτιστικού μας χώρου, οι οποίες θεωρούμε ότι θα έχουν τη συμβολή τους σε ένα ανανεωμένο ξεκίνημα στην Ισαύρων 29Γ σε λίγες ημέρες!
Κυρίως, εκτιμούμε ότι το πρόγραμμα λειτουργίας, εκδηλώσεων, σεμιναρίων, κλπ. που έχει ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν και το οποίο θα ανακοινωθεί στις προσεχείς ημέρες, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συναγωνιστών και φίλων του Σήματος.
Θυμίζουμε ότι με ένα απλό αίτημα στο e-mail του Σήματος μπορεί κανείς να ζητήσει να λαμβάνει την τακτική (εβδομαδιαία και μηνιαία) ψηφιακή ενημέρωση (newsletter) για το πρόγραμμα μας.

ΣΗΜΑ τηλέφωνο: 2114008603διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια
βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook
η ιστοσελίδα μας: sima.poreia.net
e-mail: [email protected] (εδώ μπορείτε να ζητήστε να λαμβάνετε το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

 

Τι είναι το Σήμα

Το Όνομα του Πολιτιστικού χώρου της Πορείας

Σήμα: το  σύντομο και σαφές  μήνυμα το οποίο αποβλέπει στην άμεση διάδοση και επικοινωνία.

Από τις 17/12/2016, ο παρών χώρος καλείται

 να σηματοδοτήσει με αριστερό πρόσημο τις τρέχουσες προσεγγίσεις σε ζητήματα πολιτικής και πολιτισμού,

να σημάνει τις νέες,

να προσφέρει ένα σημείο επικοινωνίας για τη νεολαία και τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό κόσμο,

να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κοινές προθέσεις και κοινές παρεμβάσεις στα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν,

να τα ξεχωρίσει από τα ασήμαντα,

να επισημάνει, όπου βλέπει, τη σύγχυση και την αδυναμία,

να σημαδέψει αυτούς που την καλλιεργούν.

Από αυτές εδώ τις συντεταγμένες (37°59'11"N 23°44'25"E), αναπτύσσοντας πολυσήμαντη δράση, να προσπαθήσει να εκπέμπει ό,τι έχει σημασία, απλώνοντάς το στη γειτονιά, την περιοχή, την πόλη, τη χώρα, τον κόσμο μας.

Το Σήμα σηματοδοτεί την Πορεία μας, σημαδεύοντας το μέλλον.

 


Παπαδάκης για δολοφονία Φύσσα: Συνεργοί οι 8 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ - Να οδηγηθούν στο εδώλιο

 

Την παραπομπή των οκτώ αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της ΧΑ, ζήτησε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Κώστας Παπαδάκης, καθώς, όπως είπε, όχι μόνο δεν απέτρεψαν το έγκλημα, αλλά με την παρουσία τους συνήργησαν στη δράση των χρυσαυγιτών που κυνήγησαν τον Παύλο Φύσσα.

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τις καθυστερήσεις στην ακροαματική διαδικασία, ενώ ζήτησε την παραπομπή των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που ήταν εκεί, μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της ΧΑ.

Την εκτίμηση ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2019, εξέφρασε στον News 24/7 στους 88,6 ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Κώστας Παπαδάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Τις σημαντικές καθυστερήσεις στην ακροαματική διαδικασία απέδωσε ο κ. Παπαδάκης στο γεγονός ότι η δίκη διεξάγεται κάποιες μέρες στο Εφετείο και κάποιες στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ καταλόγισε ευθύνη στην κυβέρνηση, καθώς διατηρεί νόμο της εποχής Σημίτη, αποτρέποντας έτσι τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης.

Για το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε στη δίκη και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των οκτώ αστυνομικών της ΔΙΑΣ, ότι δεν μπορούσαν να αποτρέψουν τη δολοφονία του μουσικού, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την παραπομπή τους στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της ΧΑ, καθώς, όπως είπε, όχι μόνο δεν απέτρεψαν το έγκλημα, αλλά με την παρουσία τους συνήργησαν στη δράση των χρυσαυγιτών που κυνήγησαν τον Παύλο Φύσσα.

 

 

σχετικά άρθρα

Διαβητική νευροπάθεια: Όλα τα συμπτώματα – Τι να προσέχετε
Διαβητική νευροπάθεια: Όλα τα συμπτώματα – Τι να προσέχετε

Η νευροπάθεια είναι η βλάβη στα νεύρα, και διαβητική νευροπάθεια είναι η βλάβη των νεύρων που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα του διαβήτη. Ο διαβήτης...

Διαβητική νευροπάθεια: Όλα τα συμπτώματα – Τι να προσέχετε