Thumbnail
Η οικογένεια Αλαφούζου εξετάζει την πώληση της ιστορικής εφημερίδας

Πωλητήριο στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» λέγεται ότι έχει βάλει ο Θέμης Αλαφούζος κρίνοντας ότι δεν τον συμφέρει επιχειρηματικά να διατηρεί μια τόσο ακριβή επένδυση… Οταν οι υπόλοιπες δραστηριότητες του – ειδικά στη Σαντορίνη, αποφέρουν περισσότερα κέρδη, σε σχέση με την εφημερίδα που αναγκάζεται να χρηματοδοτεί διαρκώς! Μάλιστα οι γνωρίζοντες τον επιχειρηματία, υποστηρίζουν ότι την ίδια γνώμη έχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του που σημαίνει ότι είναι κοινή επιθυμία όλων η απεμπλοκή από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές λέγεται ότι εως τώρα έχουν γίνει συζητήσεις με εφοπλιστές, αλλά και επιχειρηματίες… Ενώ το όνομα που ακούστηκε περισσότερο αυτές τις ημέρες ήταν της οικογένειας του Θανάση και Πάνου Λασκαρίδη που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία, καθώς και σε άλλους τομείς με μεγαλύτερη προτίμηση στα ξενοδοχεία.

Πηγή: enimerosi24.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών
Πώς η καθυστερημένη ενημέρωση οδήγησε σε οικονομική εξόντωση – Αίτημα προς ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ για ανατροπή του καθεστώτος εξαγοράς
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών