Thumbnail
Αλεξανδρούπολη

Σε 13 κλοπές δικύκλων, που έγιναν κατά τον μήνα Δεκέμβριο, εμπλέκονται δύο νεαροί 23 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας.

Οι νεαροί συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, μετά από έρευνες της Ομάδας, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, δεκατρία 13 δίκυκλα (9 μοτοποδήλατα και 4 μοτοσικλέτες). Τα κλεμμένα δίκυκλα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δράστες είχαν προκαλέσει φθορές σε αυτά.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα, καθώς και ένας κινητήρας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 21χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
(ΑΠΕ ΜΠΕ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα