Thumbnail
Πήλιο

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στη Ζαγορά, λίγες ώρες πριν την έλευση του 2018. Ένας 75χρονος άνδρας πέθανε στην κηδεία αγαπημένου του φίλου.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σχίζας, συνταξιούχος αγρότης από τη Ζαγορά, είχε παραστεί χθες το μεσημέρι (30-12-2017) στην κηδεία του αγαπημένου του φίλου Ευθύμη Γεωργούδη στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής. Αποχωρώντας από τη νεκρώσιμη ακολουθία και συγκλονισμένος από το τραγικό γεγονός, υπέστη ανακοπή καρδιάς και σωριάστηκε στο έδαφος.

Όπως σημειώνει το thenewspaper.gr, άμεσα μεταφέρθηκε από συγχωριανούς του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, που απέχει ελάχιστα μέτρα από το σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Να σημειωθεί ότι ο 75χρονος είχε χάσει τη συζυγό του πριν από 4 χρόνια, πάλι γιορτινές μέρες και συγκεκριμένα Παραμονή Χριστουγέννων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio-patron.jpg
Yπουργείο Παιδείας: Ποσό 4 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών
Σοφία Ζαχαράκη: «Με πολιτική τόλμη, πράξεις και πόρους στηρίζουμε τα περιφερειακά Πανεπιστήμια»
Yπουργείο Παιδείας: Ποσό 4 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών