Ανάκληση «γίγας» σε 2,86 εκατ. αυτοκίνητα που αγγίζει και την Ελλάδα

Κοινωνία 0

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 35% και 70% στους λογαριασμούς - Κάντε αίτηση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος έκανε λόγο ο Γ. Σταθάκης.Δείτε ποιοι δικαιούνται τη μείωση στα τιμολόγια.Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι

Υπογράφουν σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος με  εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες κοινωνικού τιμολογίου.

Στην πρώτη κατηγορία θα ανήκουν όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια του Κοινωνικού Μερίσματος και στη δεύτερη όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει έκπτωση 34%, για όσους δηλαδή ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Μερίσματος και η έκπτωση θα φτάσει στο 70% για τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι δικαιούχοι, είτε ανήκουν στην κατηγορία όσως πήραν το Κοινωνικό Μέρισμα, είτε είναι δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία