Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 12:14 μετά από 15 χρόνια. Τον συνόδευαν η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτορας.
Ακριβώς έξω από τον πύλη βρίσκονταν η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Εκτωρας.
«Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ επίσης να επανασυστήσω την μελισσουργική μονάδα που είχα», φέρεται να είπε στο συμβούλιο των φυλακών ο Κουφοντίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο «Λουκάς» της 17Ν, κατά τη διάρκεια της διήμερης άδειας που του χορηγήθηκε θα πρέπει να δίνει παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στον Βαρνάβα, δύο φορές την ημέρα. Στο σπίτι του στον Βαρνάβα μένει η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου (το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στον Κορυδαλλό, στις 11 Δεκεμβρίου του 2002).
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom