Ένα από τα Boeing 737-800 της Jet2.com απογειώθηκε πριν λίγες μέρες από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης για την καθιερωμένη πτήση προς το Ηράκλειο της Κρήτης.
Μόνο που το 189 θέσεων δικινητήριο αεροσκάφος μετέφερε μόλις μία επιβάτιδα! Κι όμως!
Η Σκωτσέζα συγγραφέας Karon Grieve έκλεισε εισιτήριο με τη βρετανική low-cost αεροπορική εταιρεία με μόλις 46 λίρες και η πραγματική έκπληξη την περίμενε στο gate λίγο πριν την επιβίβαση. Εκεί ήταν που ενημερώθηκε από το πλήρωμα για τη... μοναδικότητά της!
Μάλιστα, συμμετείχε και σε έναν mini "διαγωνισμό", όπου έπρεπε να μαντέψει πόσους... επιβάτες έχει η πτήση. Ήταν τρεις που έκλεισαν εισιτήριο, μόνο που η Karon Grieve΄ήταν η μοναδική που παρουσιάστηκε.
Η ίδια η 57χρονη συγγραφέας ανήρτησε και μερικές εικόνες, ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς το πλήρωμα της έδωσε θέση στην πρώτη σειρά, προκειμένου να είναι πιο άνετα.
Όπως αναφέρει η ίδια, ο πιλότος την υποδέχθηκε πριν την πτήση, ενώ κατά τη διάρκεια την ενημέρωνε για την πορεία, ενώ της έδειξε και αστραπές που συνάντησαν στον δρόμο! Η εταιρεία της παρείχε ακόμη και δωρεάν γεύμα!
Εκπρόσωπος της αεροπορικής ανέφερε ότι είναι σύνηθες αυτή την εποχή του χρόνου να υπάρχουν λιγοστοί επιβάτες σε τουριστικούς προορισμούς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ