Thumbnail
Καταγόταν από τη Σλοβακία

Μία έντονη δυσοσμία που έβγαινε από σπίτι στο Ηράκλειο κινητοποίησε σήμερα τις αρχές του τόπου, οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες μ’ ένα νεκρό άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι όταν γείτονες της οδού Αθανάσιου Διάκου ειδοποίησαν την αστυνομία για μία έντονη δυσοσμία που έβγαινε από ένα υπόγειο διαμέρισμα.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και όταν άνοιξαν την πόρτα είδαν τον 69χρονο ένοικο του σπιτιού να κείτεται νεκρός.

Οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως ο 69χρονος κατάγεται από την Σλοβακία ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε και δραστηριοποιούνταν στο Ηράκλειο.

Η πρώτη αυτοψία κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια ενώ εικάζεται ότι ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε στην ζέστη.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν μετά την νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: cretapost.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikastirio.jpg
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Εκτέλεση δικαστικής απόφασης από το υπουργείο Παιδείας για την καταβολή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος