Μητέρα υπέβαλε μήνυση σε βάρος της δασκάλας του παιδιού της για παράνομη κατακράτηση.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr, η μητέρα καταγγέλλει ότι η δασκάλα κλείδωσε το παιδί της και έναν ακόμη μαθητή στην αίθουσα για 2-3 ώρες ως τιμωρία για να κάνουν την εργασία τους.
Από την πλευρά της η εκπαιδευτικός, μέσω του συνηγόρου της, διαψεύδει την καταγγελία και επιμένει ότι δεν συνέβη τίποτα εις βάρος των παιδιών.
"Πρόκειται για μια αξιόλογο εκπαιδευτικό" επισημαίνει ο συνήγορος της δασκάλας, ο οποίος τονίζει: "Αρνείται το γεγονός όπως καταγγέλλεται. Δεν υπάρχει ποινικά επιλήψιμη πράξη. Σε κάθε περίπτωση εφόσον έχει γίνει καταγγελία, θα ακολουθηθεί η κατά νόμο διαδικασία, δηλαδή πειθαρχική διαδικασία, και είναι ήδη ενήμερη η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με ενέργειες της ίδιας της δασκάλας, η οποία επιφυλάσσεται και θέτει τον εαυτό της στην διάθεση της υπηρεσίας για την παροχή εξηγήσεων εφόσον της ζητηθεί".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom