Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Πολύ σύντομα» ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο

Κοινωνία 0

Εγκεφαλικά νεκρός 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προσπαθούσε να ξεφύγει από επίθεση αγνώστων

Εγκεφαλικά νεκρός θεωρείται ένας 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου διακομίστηκε ο 24χρονος μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. 

Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού, και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με τα γνωστά αποτελέσματα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία