Thumbnail
Οι ημέρες περνούν και η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη της 29χρονης μητέρας Γιάννας Χατζημανωλάκη με καταγωγή από την Κρήτη που εξαφανίστηκε στις 25 Απριλίου και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει καπνούς την ίδια ώρα που η απουσία της γίνεται όλο και εντονότερη με τα παιδιά της να την ζητούν διαρκώς. 

«Έχουμε φτάσει στο σημείο εμείς οι αδερφές της, να έχουμε αφήσει τα δικά μας τα παιδιά στην άκρη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα ανιψάκια μας που ζητούν τη μαμά τους συνέχεια», αναφέρει η αδερφή της Αναστασία συμπληρώνοντας "Εγώ πιστεύω έτι η αδερφή θα βρεθεί ζωντανή και θα γυρίσει πίσω στα παιδιά της που την περιμένουν με αγωνία». 

Η εξαφάνιση της Γιάννας έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.  Η ίδια κατά το παρελθόν είχε είχε φύγει από το σπίτι της μαζί με τα παιδιά της καθώς είχε υπάρξει θύμα οικογενειακής βίας από τον άνδρα της και είχε φιλοξενηθεί για ένα διάστημα σε δομή κακοποιημένων γυναικών. 

Επιπλέον τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλές καταγγελίες ανθρώπων που γνωρίζουν την περιοχή αλλά και τα όσα περνούσε η Γιάννα Χατζημανωλάκη και μέσα από το διαδίκτυο υποδεικνύουν το υδραγωγείο του Μόρνου στους συγγενείς, προκειμένου να το ψάξουν. 

Δεν πήρε τίποτα μαζί της

Ο σύζυγός της Στέλιος με καταγωγή από το Ρέθυμνο ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την εξαφάνιση της και βγήκε στους δρόμους με τη μηχανή του αναζητώντας της χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την εντοπίσει. 

Η μητέρα με τα τρία παιδιά, έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της στο Μενίδι το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. 

Το κινητό τηλέφωνο της Ιωάννας ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο της, βρέθηκαν στο σπίτι. Φεύγοντας δεν πήρε μαζί της χρήματα, ταυτότητα ούτε καν τα κλειδιά του σπιτιού.

Πηγή: cretalive.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
ΙΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για αιτήσεις στα επιμορφωτικά προγράμματα SUB.8
Κλείνει η υποβολή αιτήσεων – 37 προγράμματα για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, εξ αποστάσεως, με έναρξη τον Ιανουάριο 2026
ΙΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για αιτήσεις στα επιμορφωτικά προγράμματα SUB.8
συγχονε
Νέος γύρος συγχωνεύσεων σχολείων προκαλεί αντιδράσεις - Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής
Η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής καλεί τις Ενώσεις Γονέων του Βόρειου Τομέα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας,...
Νέος γύρος συγχωνεύσεων σχολείων προκαλεί αντιδράσεις - Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής
peripoliko astinomia perama
Σταυρούπολη: Δύο 15χρονοι προκαλούν χάος με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Τραυματίες και γονείς στο τμήμα
Θεσσαλονίκη: 15χρονοι με κλεμμένη μηχανή τραυμάτισαν οδηγό ΙΧ και αστυνομικό
Σταυρούπολη: Δύο 15χρονοι προκαλούν χάος με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Τραυματίες και γονείς στο τμήμα
σχολείο
Αιγάλεω: Πειθαρχικό σε σχολείο για προβολή επεισοδίου της σειράς «Black Mirror»
Τι καταγγέλλει πατέρας μαθητή - Εκπαιδευτικός πληροφορικής φέρεται να έδειξε στη σχολική αίθουσα σκηνές σεξ και κτηνοβασίας
Αιγάλεω: Πειθαρχικό σε σχολείο για προβολή επεισοδίου της σειράς «Black Mirror»