Thumbnail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της δημοσιογράφου Δωροθέας (Ντόρα) Ελευθεριάδη, η οποία πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 50 ετών.

Η Ντόρα Ελευθεριάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Μετά την ολοκλήρωση  των λυκειακών σπουδών της φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και από το 1988 άρχισε να εργάζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ).

Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας εργάστηκε στη σύνταξη, επιμέλεια και παρουσίαση πολλών ενημερωτικών εκπομπών. στην παραγωγή, επιμέλεια και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών.

Η Ντόρα Ελευθεριάδη υπήρξε μια συνάδελφος με επαγγελματική επάρκεια, ικανότητα έκφρασης, σεμνή και καλλιεργημένη, πρόθυμη να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο, η οποία «έφυγε» πρόωρα και αναπάντεχα, σκορπίζοντας θλίψη  σε όσους τη γνώρισαν και την αγάπησαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης νίκος
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Gigantes
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν
Τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο τραπέζι μας
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν