Thumbnail
Συλληπητήριες ανακοινώσεις

Φωτο: Φωτογραφία του Γιάννη Κάκανου από το τροχαίο στον παράδρομο της Εθνικής*

Θρηνεί σήμερα το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, με τον τραγικό χαμό δύο παιδιών, ποδοσφαιριστών των ομάδων Μινώταυρου Μουρνιών και Κεραμειών αντίστοιχα (δείτε εδώ).

Πρόκειται για τον 25χρονο τερματοφύλακα της ομάδας των Κεραμειών Ιωάννη Παπουτσά και τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Μινωταύρου Τάνιο Τόνεβ.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο τα ξημερώματα στην εθνική στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου, ενώ ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο τραγικό τροχαίο που έχασε την ζωή του κι ένας συνομήλικος του στον παράδρομο της εθνική Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του Μετρό.

Με αφορμή τα δύο περιστατικά η ΕΠΣΧ Χανίων εξέδωσε συλλυπητήριες ανακοινώσεις ενώ αναβάλλονται και οι αγλωνες των δύο ομάδων.

Οι ανακοινώσεις της ΕΠΣΧ:

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Ιωάννη Παπουτσά

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κεραμειών και του τερματοφύλακα της ομάδας Ιωάννη Παπουτσά για την απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αναβολή στο ματς Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά

Το παιχνίδι του ομίλου παραμονής Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά στο Κολυμπάρι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των Κεραμειών, Ιωάννη Παπουτσά.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ.

Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.»

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και των τριών ανθρώπων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Χανιά.

Δυστυχώς, η τραγική είδηση του άδικου χαμού τους μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πενθεί και για το δικό της παιδί, το 19χρονο ποδοσφαιριστή του Μινωταύρου, ο οποίος είχε ξεκινήσει να παίζει και να χαίρεται το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της ομάδας μας.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του… ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Πηγή: zarpanews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημόσιοι υπάλληλοι στο Δημόσιο
Νέο Μητρώο εφορίας: Τι αλλάζει με τα έντυπα Α110, Δ210 και Δ211 – Όλες οι κινήσεις για ΑΦΜ και επιχειρήσεις ψηφιακά
Από την απόδοση ΑΦΜ έως την έναρξη επιχείρησης χωρίς ΔΟΥ: Ο πλήρης οδηγός της ΑΑΔΕ για τις νέες δηλώσεις Μητρώου
Νέο Μητρώο εφορίας: Τι αλλάζει με τα έντυπα Α110, Δ210 και Δ211 – Όλες οι κινήσεις για ΑΦΜ και επιχειρήσεις ψηφιακά
εορταστικο ωραρίο
Ενισχυμένα τα δρομολόγια Μετρό τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους
Η ΣΤΑΣΥ προχωρά σε αύξηση συχνοτήτων στο Μετρό 21 & 28 Δεκεμβρίου, ενόψει ανοιχτών καταστημάτων και αυξημένης κίνησης – Τροποποιήσεις στη Γραμμή 7...
Ενισχυμένα τα δρομολόγια Μετρό τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους
elon_mask
Έλον Μασκ: «Το χρήμα θα εξαφανιστεί» – Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει ριζικά εργασία και μισθούς
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο προβλέπει ένα μέλλον όπου η δουλειά θα είναι προαιρετική και η οικονομία όπως τη γνωρίζουμε παρωχημένη
Έλον Μασκ: «Το χρήμα θα εξαφανιστεί» – Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει ριζικά εργασία και μισθούς