Thumbnail
Τα λουκέτα σε δύο καταστήματα Καλογήρου έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στον χώρο του εμπορίου ενώ τραγική είναι η κατάσταση για τους εργαζόμενους.

Πρόκειται για τα καταστήματρα Καλογήρου στο Golden Hall και το Nine West στο The Mall Athens, τα οποία έκλεισαν την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου. 

Η οικογένεια Λεμονή βρίσκεται σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα διασώσει την υπερχρεωμένη αλυσίδα πολυτελών υποδημάτων Καλογήρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των καταστημάτων σχετικά με την οικονομική θέση της Καλογήρου, με βάση τα δεδομένα του 2015, ο τζίρος όλων των επώνυμων αλυσίδων που διαχειρίζεται ο όμιλος υποχώρησε στα 55,218 εκατ. ευρώ, σχεδόν στο μισό από τα 101 εκατ. ευρώ που πραγματοποιούσε το 2008.

 Τα μικρά κέρδη παρουσίασαν αύξηση κατά 3% και ανήλθαν στα 24,071 εκατ. ευρώ. Ωστόσο τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημιογόνα και διαμορφώθηκαν στα 10,055 εκατ. ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνταξεις
Επίδομα απολύτου αναπηρίας 2026: Ο πλήρης οδηγός για δικαιούχους, ποσά και ψηφιακές αιτήσεις
Το ασφαλιστικό προφίλ των δικαιούχων - Οι οικονομικές κλίμακες για το 2026
Επίδομα απολύτου αναπηρίας 2026: Ο πλήρης οδηγός για δικαιούχους, ποσά και ψηφιακές αιτήσεις
πανελλαδικες
Πανελλήνιες 2026: Τρεις σχολές με χαμηλές βάσεις αλλά μεγάλες προοπτικές καριέρας
Πανελλήνιες 2025: Τρία «χαμηλόβαθμα» τμήματα με ισχυρή προοπτική καριέρας – Από την Επικοινωνία στη Βιοϊατρική Πληροφορική
Πανελλήνιες 2026: Τρεις σχολές με χαμηλές βάσεις αλλά μεγάλες προοπτικές καριέρας