Συντάξεις Δεκεμβρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής και η έκτακτη ενίσχυση των 400 ευρώ

Κοινωνία 0

"Μικραίνει" τέλος του μήνα η απόσταση Αθήνας – Θεσσαλονίκης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ταξίδι Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα μειωθεί σε 4 ώρες και 15 λεπτά

Τέλος του μήνα αναμένεται να δοθεί το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αφορά τα 25χλμ από τον Ευαγγελισμό μέχρι τη Σκοτίνα. Το ταξίδι Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα μειωθεί σε 4 ώρες και 15 λεπτά.

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος επισκέφθηκε το έργο, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων έχει ολοκληρωθεί. Γίνεται μια προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε τέλος Μαρτίου να έχουν τελειώσει και οι υπολειπόμενες εργασίες για να ολοκληρωθεί επιτέλους το όνειρο που είχαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας. Και σήμερα, θα το ζήσουν εμείς και τα παιδιά μας. Πιστεύω ότι είμαστε σε παρά πολύ καλό δρόμο και θα καταφέρουμε τέλος Μαρτίου να ολοκληρωθεί αυτό το έργο δεκαετιών για τη χώρα».

Με την ολοκλήρωση των έργων η απόσταση από την Αθήνα ως την Κατερίνη θα είναι στις τρεις ώρες και τριάντα λεπτά, ενώ με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη η απόσταση ως τη Λάρισα θα καλύπτεται σε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά, ενώ ο χρόνος που θα απαιτείται από τη Θεσσαλονίκη ως τη Λαμία θα είναι δύο ώρες και σαράντα λεπτά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία