Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Πολύ σύντομα» ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο

Κοινωνία 0

Διέρρηξαν σπίτι στη Μυτιλήνη και συνελήφθησαν... στον Πειραιά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο πλοίο της γραμμής

Στον Πειραιά συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, τρεις άνδρες συνελήφθησαν που κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή.

Οι συλληφθέντες είχαν διαρρήξει σπίτι στη Μυτιλήνη από όπου αφαίρεσαν 150 χρυσές λίρες, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Εντοπίστηκαν όμως μέσα στο πλοίο από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης -το οποίο επέβαινε για υπηρεσιακούς λόγους- και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν κρυμμένες σε διάφορα μέρη του πλοίου 114 χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα άλλα τιμαλφή.

Ακολούθησε κι άλλος έλεγχος μέσα στο πλοίο κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι του Πειραιά, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης της Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκαν άλλες 32 λίρες.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν συνοδεία στελεχών του Λιμενικού Σώματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, η οποία διενεργεί την προανάκριση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία