Στον Πειραιά συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, τρεις άνδρες συνελήφθησαν που κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή.
Οι συλληφθέντες είχαν διαρρήξει σπίτι στη Μυτιλήνη από όπου αφαίρεσαν 150 χρυσές λίρες, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Εντοπίστηκαν όμως μέσα στο πλοίο από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης -το οποίο επέβαινε για υπηρεσιακούς λόγους- και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν κρυμμένες σε διάφορα μέρη του πλοίου 114 χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα άλλα τιμαλφή.
Ακολούθησε κι άλλος έλεγχος μέσα στο πλοίο κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι του Πειραιά, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης της Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκαν άλλες 32 λίρες.
Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν συνοδεία στελεχών του Λιμενικού Σώματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, η οποία διενεργεί την προανάκριση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μισθοί +118€ από Ιανουάριο: Μεγάλη ανατροπή για χιλιάδες εργαζόμενους
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ