Thumbnail

 

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε την ολιγοήμερη μετάθεση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις αρχές Δεκέμβρη. Καλεί όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ «να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον να σταματήσουμε τα μέτρα – φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν».

Πιο συγκεκριμένα:

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις ‘υποδοχής’ της κ. Merkel και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.

Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η  κυβέρνηση της καταστροφής».   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
Οι καθαιρέσεις διευθυντών σχολείων και προϊσταμένων νηπιαγωγείων και το μήνυμα που στέλνουν στην εκπαιδευτική κοινότητα
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;
Αλήθεια με αυτά τα στελέχη θα έρθει η πολιτική αλλαγή;
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;