Thumbnail

 

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε την ολιγοήμερη μετάθεση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις αρχές Δεκέμβρη. Καλεί όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ «να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον να σταματήσουμε τα μέτρα – φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν».

Πιο συγκεκριμένα:

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις ‘υποδοχής’ της κ. Merkel και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.

Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η  κυβέρνηση της καταστροφής».   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideftikoi
Εκπαιδευτικοί από την έδρα στο εδώλιο: Η νέα “τρομοκρατία” της καταγγελίας
Η πολιτεία ζητά από τον εκπαιδευτικό αμέτρητα, του παρέχει ελάχιστα και τον θυσιάζει με την πρώτη ευκαιρία για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα»
Εκπαιδευτικοί από την έδρα στο εδώλιο: Η νέα “τρομοκρατία” της καταγγελίας
stegasi ekpaideytikon
Αναπληρωτές και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί «άστεγοι» στα τουριστικά hotspots – Πριν χτυπήσει το κουδούνι, χτυπάει η έξωση
Η τουριστική ανάπτυξη σε νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας φέρνει κάθε καλοκαίρι αύξηση στις αφίξεις, στα έσοδα και στις επενδύσεις....
Αναπληρωτές και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί «άστεγοι» στα τουριστικά hotspots – Πριν χτυπήσει το κουδούνι, χτυπάει η έξωση