Επανεκλέχθηκε στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας ο Ισίδωρος Ντογιάκος, μετά από απόφαση της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος.
Ο Ισίδωρος Ντογιάκος εκλέχθηκε για δεύτερη φορά με 39 ψήφους. Ακολούθησαν ο εισαγγελέας εφετών, Αντώνης Λιογάς, με 30 ψήφους και η Γεωργία Τσατάνη με 7 ψήφους, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά.
Συνολικά 83 ψηφίσαντες έλαβαν μέρος στη διαδικασία.
Σημειώνεται ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος κατέθεσε υποψηφιότητα, μετά τη γραπτή διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής. Κι αυτό γιατί μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ