Νέα επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν από τις πέντε τα ξημερώματα του Σαββάτου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, διεκδικώντας εκ νέου την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Από σήμερα στους δρόμους θα κινούνται μόνο τα ειδικά αμαξίδια ΑΜΕΑ, ενώ όπως γνωστοποιεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ, θα προσφύγει για μία ακόμη φορά στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να πετύχει την άρση της επίσχεσης εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, την ερχόμενη Τρίτη αντιπροσωπεία των εργαζομένων θα έχει μία ακόμη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, στην Αθήνα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ