Thumbnail
Τι ανέφερε ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του σταθμού

Τον Φώτη Μπόμπολα υποδεικνύει ως υπεύθυνο για το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ο δημοσιογράφος, σε σχόλιό του στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο aixmiradio αναφέρει:

"Είχα την τύχη και την τιμή να με επιλέξουν και να με εμπιστευτούν άνθρωποι όπως ο Βαρδής και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Χρήστος Λαμπράκης, ο Κίτσος Τεγόπουλος και στη συνέχεια και ο Γιώργος Μπόμπολας, ο μόνος εκ των εκδοτών  που το 2003 δεν υποστήριξε την υποψηφιότητα μου για τη διεύθυνση των ειδήσεων, όμως οι σχέσεις μας αποκαταστάθηκαν πλήρως και με στήριξε μέχρι την τελευταία μέρα, παρά τον πόλεμο, βρώμικο και ελεεινό πόλεμο, που δεχόμουν από τον γιο του Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος έπαιζε προκαταβολικά το παιχνίδι του κόμματος που προέλαυνε προς της εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τώρα πια το ξέρουν και οι πέτρες.

Μήπως ο ίδιος δεν αποκάλυψε στην Επιτροπή της Βουλής, δεν αποκάλυψε ότι την Άνοιξη πήρε 80 εκατ. ευρώ ομολογιακό δάνειο; Ποια τράπεζα θα δώσει ένα τέτοιο δάνειο; Αλλά βέβαια εκείνος έκανε εγκαίρως την κωλοτούμπα, πολύ πριν τις εκλογές του 2015 που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η αξίωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να φύγουμε από το MEGA.

Θα τα πούμε άλλες φορές για τα σχέδια του Φώτη Μπόμπολα να με εκδιώξεις σε παραίτηση από τον σταθμό. (…) Οι ιδιοκτήτες του MEGA φέρουν την ευθύνη για την απαξίωση, την κατάντια και το λουκέτο του σταθμού. Δεν φέρουν όμως όλοι την ίδια ευθύνη. Επί πολλούς μήνες ο Φώτης Μπόμπολας – κύριος υπεύθυνος της τραγωδίας- έλεγε ότι θα βάλει συνεχώς χρήματα. Γιατί; Διότι το MEGA του οποίου ήταν βασικός μέτοχος, χρώσταγε στην άλλη του εταιρεία παραγωγών 13 εκατ. ευρώ.

Έλεγε δηλαδή πως θα βάλω χρήματα στη μία μου εταιρεία και θα τα πάρω πίσω αμέσως με πανωτόκι. Αλλά δεν έλεγε πως ο Πήγασος χρώσταγε 5 εκατ. ευρώ στο MEGA. (…) Αποτελούσε τεράστιο θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του το να κλείσει το MEGA. Αλλά έπρεπε να κλείσει με τρόπο που θα ευθυνόταν το κυβερνών κόμμα, αλλά οι ιδιοκτήτες".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φλωρινα γρεβενα
Το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας και το 1ο ΕΠΑΛ Γρεβενών στην Σύνοδο EUROSCOLA στο Στρασβούργο
Mετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος «Σχολεία - Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» κατά το σχολικό έτος 2022-2023
Το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας και το 1ο ΕΠΑΛ Γρεβενών στην Σύνοδο EUROSCOLA στο Στρασβούργο
pierrakakis
Επιδόθηκε σήμερα η αναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου για την απεργία-αποχή της ΟΛΜΕ - Νέα προκήρυξη από την ΑΔΕΔΥ
Εν ολίγοις, το ΥΠΑΙΘΑ δεν έβγαλε τίποτα περισσότερο από ότι έβγαλε την προηγούμενη φορά.
Επιδόθηκε σήμερα η αναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου για την απεργία-αποχή της ΟΛΜΕ - Νέα προκήρυξη από την ΑΔΕΔΥ