Thumbnail
Τα δεδομένα για το θάνατο του Prince ανατρέπει δημοσίευμα βόμβα της Star Tribune

Τα δεδομένα για το θάνατο του Prince ανατρέπει δημοσίευμα βόμβα της Star Tribune.

Η εν λόγω εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στον θάνατο του Αμερικανού τραγουδιστή, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Prince να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων. 

Τα χάπια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην έπαυλη του τραγουδιστή θα έπρεπε να περιέχουν υδροκωδόνη, μια οπιούχα αναλγητική ουσία, όμως στην πραγματικότητα περιείχαν φαιντανύλη, ένα πολύ ισχυρό, συνθετικό οπιοειδές για το οποίο ο μουσικός δεν είχε συνταγή.

Η νεκροτομή που έγινε στη σορό του Prince που βρέθηκε νεκρός στις 21 Απριλίου μέσα στην έπαυλή του στη Μινεσότα, δείχνει ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, την οποία πήρε κατά λάθος!

«Οι ερευνητές κλίνουν προς την υπόθεση ότι ο Prince πήρε τα χάπια χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχαν φαιντανύλη», υποστηρίζει η εφημερίδα επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή.

Η φαιντανύλη είναι σχεδόν 80 φορές ισχυρότερη από τη μορφίνη και συχνά περιέχεται σε παραποιημένα χάπια. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έλαβαν κατά λάθος υπερβολική δόση του φαρμάκου αυτού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πλευρ
Ρατσιστικό ντελίριο Πλεύρη: «Οι παράτυποι μετανάστες δεν θα κυκλοφορούν στα Πατήσια, την Αχαρνών και τον Άγιο Παντελεήμονα»
Ρεσιτάλ μισανθρωπιάς από τον Πλεύρη εναντίον μεταναστών
Ρατσιστικό ντελίριο Πλεύρη: «Οι παράτυποι μετανάστες δεν θα κυκλοφορούν στα Πατήσια, την Αχαρνών και τον Άγιο Παντελεήμονα»
vrefonipiakos
Κρούσματα γαστρεντερίτιδας λόγω σαλμονέλας σε παιδικό σταθμό στο Αιγάλεω
Εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας λόγω σαλμονέλας μεταξύ παιδιών και προσωπικού του σταθμού
Κρούσματα γαστρεντερίτιδας λόγω σαλμονέλας σε παιδικό σταθμό στο Αιγάλεω