Thumbnail
Τι δηλώνει ο Πρόεδρος του Σωματείου

Σε άρση της επίσχεσης εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, μετά από σχετική απόφαση που πήραν στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασής τους.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου τους Δημήτρης Τσερμενίδης: «Είχαμε πει ότι αυτό που ζητάμε είναι επιτέλους να καθίσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αφού αυτό ορίστηκε για την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο του γενικού γραμματέα, Ανδρέα Νεφελούδη και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Θεοπίστη Πέρκα, εμείς δεν θα μπορούσαμε να αθετήσουμε τα λεγόμενά μας».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ξανά τις κινητοποιήσεις τους εάν διαπιστώσουν ότι τους εμπαίζουν.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόθεση του σωματείου να καταθέσει αγωγές για τα δεδουλευμένα, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ότι το πρωί της Τρίτης, εργαζόμενοι θα πάνε κανονικά στα δικαστήρια και εκεί θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν τελικά στις αγωγές.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην επίσχεση εργασίας, καθώς ζητούν από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ την καταβολή των δεδουλευμένων Ιουνίου και Ιουλίου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Οργανισμού κατέθεσε σήμερα αγωγή, προκειμένου να κηρυχθεί καταχρηστική η επίσχεση εργασίας, με τους εργαζόμενους να απαντούν ξανά με αγωγές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθαριστικα
Καθηγήτρια Χημείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Το συνηθισμένο λάθος που απειλεί την υγεία στο σπίτι
Πότε η χλωρίνη από σύμμαχος της καθαριότητας μπορεί να μετατραπεί σε αόρατο κίνδυνο και τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγουμε.
Καθηγήτρια Χημείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Το συνηθισμένο λάθος που απειλεί την υγεία στο σπίτι