Thumbnail
Ελλάδα του 2016...

Οι φωτογραφίες είναι από όσα έγιναν προχτές στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί που χιλιάδες άνθρωποι έμεναν για ώρες να εξευτελίζονται για μια σακούλα τρόφιμα καταθέτοντας στις ουρές της ανέχειας και της δυστυχίας τα τραύματα της αξιοπρέπειας που τους προκαλούν οι «σωτήρες» μας.

Οι φωτογραφίες αυτές της Ελλάδας του 2016, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες φωτογραφίες της Ελλάδας του 2014, του 2013, του 2012, από τις αντίστοιχες ουρές στην Αθήνα, στην πλατεία Βάθη, στο Περιστέρι, στον Πειραιά.

Η εξήγηση είναι απλή: Αυτοί που κυβερνούν σήμερα, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνους που κυβερνούσαν τότε. Τα «παλιά» Μνημόνια των προηγούμενων εφαρμόζουν. Μαζί με τους προηγούμενους είναι που ψηφίζουν και τα νέα Μνημόνια. Είναι γνήσιοι διάδοχοι τους. Ίδια η πολιτική τους, ίδια τα ψέματά τους, ίδια και η ξεδιαντροπιά τους.  

Δεν περιγράφω άλλο. Άλλωστε, και οι σημερινοί όπως και οι προηγούμενοι, όταν αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο στα «έργα» τους, έχουν έτοιμη την απάντηση: «Είστε λαϊκιστές», μας λένε… Και ίσως έχουν δίκιο. Ίσως να είναι «λαϊκισμός», τελικά, να ασχολείσαι με τους ξεφτίλες.

Πηγή: enikos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα
Σπαγγέτι με σάλτσα ψητής πιπεριάς
Η γεύση της καπνιστής πιπεριάς συνδυάζεται αρμονικά με την οξύτητα της ντομάτας, το άρωμα του σκόρδου και τη γλύκα του κρεμμυδιού.
Σπαγγέτι με σάλτσα ψητής πιπεριάς
τρόφιμα
Kαρκίνος του πνεύμονα: Η «αθώα» τροφή που λειτουργεί σαν καύσιμο για τους όγκους
Νέα μελέτη εντοπίζει το γλυκογόνο –παράγωγο της ζάχαρης– ως βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη του αδενοκαρκινώματος, ρίχνοντας φως στη σύνδεση της...
Kαρκίνος του πνεύμονα: Η «αθώα» τροφή που λειτουργεί σαν καύσιμο για τους όγκους
Τα κουνούπια προτιμούν συγκεκριμένη ομάδα αίματος – Γιατί τσιμπάνε κάποιους περισσότερο
Κουνούπια τέλος με καφέ! Το απλό κόλπο που τα διώχνει φυσικά χωρίς χημικά
Ένα κοινό υλικό που έχετε ήδη στην κουζίνα μπορεί να σας απαλλάξει από τα κουνούπια – και μάλιστα εντελώς φυσικά. Δείτε πώς!
Κουνούπια τέλος με καφέ! Το απλό κόλπο που τα διώχνει φυσικά χωρίς χημικά