Thumbnail
Κλοπή

Περίπου 40 χιλιόμετρα καλωδίου έχουν αφαιρεθεί από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του εθνικού οδικού δικτύου της Ηλείας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, που βρέθηκε την Τετάρτη στα έργα που εκτελούνται στην παράκαμψη της Αρχαίας Ολυμπίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την περιφέρεια, «μελετώνται ήδη οι φθορές και το κόστος ολόκληρου του δικτύου, προκειμένου να προχωρήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες στην πλήρη αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, καθώς και στην αντιμετώπιση των κατολισθήσεων, που σε πολλές περιπτώσεις, όπως στα σημεία των σηράγγων, ευθύνονται για τις φθορές στον ηλεκτροφωτισμό».

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, «μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια, ο ηλεκτροφωτισμός στις σήραγγες, ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια όσων που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα