Τις τελευταίες μεταγραφές του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κορμπί, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Πολ Μέισον, σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.
«Το γεγονός ότι το Εργατικό Κόμμα παίρνει συμβουλές από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον επαναστάτη Μαρξιστή παρουσιαστή του Channel 4 Πολ Μέισον δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας», είπε ο Τζορτζ Όσμπορν στη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων και συνέχισε: «Υποθέτω ότι επέλεξαν αυτούς τους δύο επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μικυ Μάους... απασχολημένος».
Ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ προσπαθεί να φέρει τα δημόσια οικονομικά της χώρας του σε τροχιά τέτοια ώστε μέχρι το 2020 οι προϋπολογισμοί της χώρας του να είναι πλεονασματικοί, καθώς οι ειδικοί προειδοποιούν πως για να φτάσει η Βρετανία στα πλεονάσματα χρειάζονται επιπλέον περικοπές και νέα επώδυνα μέτρα, κάτι που οι Έλληνες γνωρίζουν και μπορούν να επιβεβαιώσουν από πρώτο χέρι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom