Thumbnail
Έκτακτο

Εχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 54 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια

Από χθες Δευτέρα 29/02/2016 το πρωί αγνοείται η 15χρονη Ελίζα, από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα. 

Το κορίτσι, που το κανονικό της όνομα είναι Ελισάβετ, όμως την φωνάζουν Ελίζα, έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 54 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι ζακέτα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. Επίσης φοράει γυαλιά οράσεως.

Η οικογένεια της Ελισάβετ ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέπεμψε Amber Alert.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mati-fotia.jpg
Μάτι - Καταγγελία Συλλόγου Θανόντων και Εγκαυματιών: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις για αποφάσεις θυμάτων της φωτιάς παρά τη νομοθετική διάταξη»
Tι καταγγέλει ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών της 23-7-2018 στην Ανατολική Αττική
Μάτι - Καταγγελία Συλλόγου Θανόντων και Εγκαυματιών: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις για αποφάσεις θυμάτων της φωτιάς παρά τη νομοθετική διάταξη»
amfitheatro
ΣΟΕΔΕ: Δράσεις διασύνδεσης με την αγορά εργασίας προς όφελος των φοιτητών
Ημέρα Καριέρας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Γραφείου Διασύνδεσης και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πατρών
ΣΟΕΔΕ: Δράσεις διασύνδεσης με την αγορά εργασίας προς όφελος των φοιτητών
σχολείο
Θεσσαλονίκη: Ποινή 15 μηνών με αναστολή σε δάσκαλο για προβολή ακατάλληλου βίντεο σε μαθητές Δημοτικού
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε αθώος
Θεσσαλονίκη: Ποινή 15 μηνών με αναστολή σε δάσκαλο για προβολή ακατάλληλου βίντεο σε μαθητές Δημοτικού
λαιμος
Πειραιάς: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστείες – Αρπάζαν αλυσίδες από μαθήτριες
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου μέλους της συμμορίας.
Πειραιάς: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστείες – Αρπάζαν αλυσίδες από μαθήτριες