Ακόμη και οι πιο δύσκολοι άνθρωποι στο φαγητό, σταματούν μπροστά σε ένα πιάτω ξεροψημένες τηγανιτές πατάτες.
Οι δικές μας πατάτες σίγουρα δεν έχουν τη νοστιμιά που έχουν οι λιπαρές, αλμυρές, καυτές πατάτες ενός καλού εστιατορίου, οπότε εμείς σήμερα θα εστιάσουμε αλλού. Πάμε μία κόντρα με τις τηγανιτές πατάτες των φαστφουντάδικων; Νομίζω ξέρω ποιος είναι ο νικητής.
Κόψτε τις πατάτες σε ράβδους, περάστε τις στον ατμό ώστε να γίνουν τρυφερές και ύστερα (και αργότερα αν θέλετε, δηλάδή μπορείτε να τις προετοιμάσετε και να τις ψήσετε μετά από ωρς) τις βάζετε σε έναν δυνατό φούρνο με ελάχιστο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτετε αλάτι.
Σας φαίνεται το λίγο λάδι... λίγο; Κι όμως οι πατάτες θα βγουν τραγανές και πενατανόστιμες
Ο ατμός στις πατάτες θα προσθέσει στις πατάτες το μαλακό μέσα και το τραγανό απ΄ εξω.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ