Στην σύνοδο Πρυτάνενων ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωση ποως θα κατατεθεί στην Βουλή τροπολογια που θα δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2015 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.
Ανάλογη απόφαση είχε λάβει ο πρώην υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιστόπουλος για τοι 2014.
Με βάση την τροπολογία που ψηφίστηκε το Σεπτέμβριο, οι «αιώνιοι» φοιτητές (όσοι γράφτηκαν σε σχολές πριν το 2003) που συμμετείχαν σε εξεταστικές των προηγούμενων ετών (2012-2013) δεν έχασαν τη φοιτητική τους ιδιότητα και επιπλέον με τη νέα ρύθμιση του δίνεται η δυνατότητα να δώσουν τα μαθήματα και του χειμερινου και του εαρινού εξαμήνου στη διπλή εξεταστική του Φεβρουαρίου.
Το δικαίωμα, αυτό, μάλιστα, διευρύνεται και δίνεται και σε όσους βρίσκονται επί πτυχίω, ακόμη και αν δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλεπόμενα έτη φοίτησης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ