Thumbnail
Είναι νεκροθάφτες

Στην βουλή την Τρίτη το βράδυ, η  νεοναζίστική Χρυσή Αυγή και οι υπόδουλοι της Τρόικα, Νέα Δημοκρατία με συνέπεια έδειξαν τον δρόμο για το θάνατο. Το θάνατο στον απεργό πείνας και αγωνιστή για τις ιδέες του Νίκο Ρωμανό, ακόμα και όταν το συγκυβερνών κόμμα, το ΠΑΣΟΚ με τροπολογία που κατέθεσε πρότεινε να εξαιρεθούν από όποιους περιορισμούς παροχής αδειών όσοι κρατούμενοι έχουν περάσει σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Με την συγκεκριμένη τροπολογία συντάχθηκε αμέσως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ, με παρεμβάσεις Κατριβάνου, Κουρακη, Κοντονή, το ΚΚΕ με την παρέμβαση του κ. Παφίλη και του κ. Γκιόκα, η ΔΗΜΑΡ με τον κ. Πανούση, οι ΑΝΕΛ, η Ραχήλ Μακρή ως κοινοβουλευτικός   εκπρόσωπος των ανεξάρτητων δημοκρατικών βουλευτών.

Ο κ. Παφίλης στην Βουλή ανέφερε πως: "Κάνατε 800 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τώρα δεν μπορείτε; Ένας νέος άνθρωπος πεθαίνει"

Η κ.Κωνσταντοπούλου σημείωσε πως: : "O Νίκος Ρωμανός είναι έτοιμος να πεθάνει για τις ιδέες του, ποιος από εσάς εδώ μέσα είναι; Ο Κορκονέας πήρε άδεια μετά το 18μηνο. Δεχτείτε έστω αυτό που σας προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Έστω αυτό. Δεχτείτε επιτέλους κάποια λύση."

H κ. Ραχήλ Μακρή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης: "Το ότι ονομάζεστε και Υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είναι ντροπή." 

O κ.Κακλαμάνης (ΠΑΣΟΚ): "Τόσα Προεδρικά Διατάγματα έχουμε περάσει, δεν μπορούμε να περάσουμε άλλο ένα; Μπορούμε να πάμε σε εκλογές κουβαλώντας κάσες νεκρών;"

Ακόμα και όταν τα συνεταιράκια σπάνε, και το κυβερνητικό μέτωπο δεν φαίνεται τόσο αραγές, οι νεκροθάφτες παραμένουν νεκροθάφτες. Σταθεροί στην άποψή τους και ανάλγητοι οι ντεμέκ και οι κανονικοί χρυσαυγίτες: Να πεθάνει ο Νίκος Ρωμανός 
 

Ελένη Στύλιου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα