Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 49χρονος υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο του Δήμου και παρέσυρε τον άτυχο εργαζόμενο.
Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, έγινε λίγο μετά τις 7 το πρωί.
Οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το Δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων επί στα Καρδαμίτισια Ιωαννίνων.
Το τζιπ που οδηγούσε ένας αυτονικητιστής στο επάγγελμα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε με δύναμη τον 49χρονο υπάλληλο του Δήμου, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.
Ο δημοτικός υπάλληλος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.
Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ