Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συμφωνα με την Cambodia Daily.

Τρεις άνθρωποι πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν ένα σκυλάκι που είχε πέσει σε πηγάδι σε αγροτική περιοχή της Καμπότζης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Βλέποντας τον αγαπημένο του σκύλο να πέφτει στο πηγάδι, το περασμένο Σάββατο, ο Σάι Φάλα, ο 25χρονος ιδιοκτήτης του, χρησιμοποίησε το σκοινί του πηγαδιού για να κατεβεί και να τον σώσει, αλλά βυθίστηκε στο νερό», σύμφωνα με την Cambodia Daily.

H 64χρονη μητέρα του, που παρακολουθούσε τη επιχείρηση διάσωσης, είδε ότι ο γιος της δεν εμφανιζόταν στην επιφάνεια του νερού, μπήκε στο πηγάδι για να τον βοηθήσει και πνίγηκε επίσης.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος γείτονάς τους επιχείρησε να σκαρφαλώσει στα τοιχώματα του βάθους εννέα μέτρων πηγαδιού, αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Πολλές ώρες μετά, οι διασώστες απάντλησαν το νερό για να βρουν τα πτώματα των τριών ανθρώπων και του σκύλου στο βάθος του πηγαδιού.

Πηγή: koutipandoras.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η πρόγνωση για τον καιρό από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου
Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές μπόρες σε λίγες ώρες
Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» για κακοκαιρία, ανάμεσά τους και η Αττική - Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές μπόρες σε λίγες ώρες