Δημοσιεύουμε email που έλαβε το alfavita.gr από εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν στα διόδια του Πυργετού και δέχτηκαν τα χτυπήματα της αστυνομίας. Θυμίζουμε πως η κινητοποίηση είχε διοργανωθεί από τα συντονιστικά και τις επιτροπές των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, οι ΕΛΜΕ και η ΟΛΜΕ. Επίσης σε αυτή την κινητοποίηση ο Γρηγόρης Καλομοίρης υπέστη κάταγμα από την επίθεση των ΜΑΤ.
Εκπαιδευτικοί στα διόδια Πυργετού: Όσα δεν έδειξε ο Alpha
Με τη συνδρομή ΜΑΤ, ΥΑΤ, ΕΛΑΣ κατάφερε να εγκλωβίσει τους εκπαιδευτικούς και όποιος προσπάθησε να απεγκλωβιστεί δέχτηκε βαριά στο πετσί του το βούρδουλα της εξουσίας.
Στο αποκορύφωμα της αδικαιολόγητης βίας που άσκησε η "εξουσία", ως αντιγραφή της γνωστής ταχτικής σοκ και δέος, ο Γρ. Καλομοίρης διακομίστηκε με κάταγμα στο χέρι. Παρ' όλο που ο ALPHA "τραβούσε" συνέχεια με την κάμερα εκείνη τη μέρα τελικά απέφυγε να προβάλλει όσα τσούζουν το σύστημα και περιορίστηκε στα ...απαραίτητα!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom