Ενώ φαινόταν σχεδόν ειλημμένη η απόφαση για την σχολική ανάπαυλα τον Μάρτη, το μεσημέρι της Παρασκευής η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι πριν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις ""απαιτείται η συνέργεια πολλών υπουργείων και φορέων και πρωτίστως η ενημέρωση και η συμμετοχή της ελληνικής κοινωνίας".
Η σημερινή συνάντηση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με τους ξενοδόχους δεν είχε κάποια κατάληξη
Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού, "απαιτείται η ανάληψη πρωτοβουλίας από το υπουργείο Παιδείας για τη διευθέτηση όλων των κρίσιμων εκπαιδευτικών ζητημάτων, καθώς και η συνεργασία του υπουργείου Πολιτισμού για την πολιτιστική διάσταση του προγράμματος μέσω της ανάδειξης των πολιτισμικών στοιχείων κάθε περιοχής, του υπουργείου Μεταφορών για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, των περιφερειών της χώρας και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom