Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: Ψήφισμα συμπαράστασης στους ναυτεργάτες

Ρήγα Φερραίου 20                                          Αιγάλεω 5-2-2013

ΤΗΛ.- FAX :  5981932

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω καταγγέλλει την κυβερνητική απαγόρευση των απεργιών, με τις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις όσων κλάδων και εργαζομένων αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους. Πριν λίγες μέρες επιστρατεύτηκαν οι εργαζόμενοι στις Συγκοινωνίες, το ΜΕΤΡΟ, σήμερα οι ναυτεργάτες. Ο αυταρχικός κατήφορος και η ποινικοποίηση των αγώνων είναι η μόνη απάντηση της Συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στην αγωνία για το μεροκάματο, στη διεκδίκηση αξιοπρεπών αποδοχών και όρων εργασίας.

Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη, αντιδημοκρατική, αντιλαϊκή και βάρβαρη. Πρέπει να ανατραπεί από τους εργαζόμενους με ενωτικούς, μαζικούς αγώνες, με ένα νέο μεγάλο κύμα παρατεταμένων εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων.

Καλούμε τους συναδέλφους μας, να ξεδιπλώσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους στους ναυτεργάτες. Χθες χτύπησαν τους εργαζόμενους στις Συγκοινωνίες, σήμερα τους ναυτεργάτες και τους αγρότες, αύριο θα χτυπήσουν εμάς. Έχουν σχέδιο και πολιτική να τσακίσουν κάθε αγώνα, κάθε απεργία, κάθε κινητοποίηση, κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα των Μνημονίων και του εργασιακού μεσαίωνα που θέλουν να μας επιβάλλουν.

·                     Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην περιφρούρηση της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων, την Τετάρτη στις 5.30 το πρωί, με συγκέντρωση απέναντι από το Σταθμό του ΗΣΑΠ Πειραιά (στην πεζογέφυρα)

·                     Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Παναττική 24ωρη απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. ΟΛΟΙ στην Απεργιακή Συγκέντρωση της ΠΝΟ και των Συνδικάτων στις 10.00 π.μ. στον Άγιο Διονύσιο (Λιμάνι Πειραιά).

Όλοι στον αγώνα - Κάτω η επιστράτευση -

Νίκη στην Απεργία

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5