Thumbnail
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ

Τεχνολόγος τροφίμων με ειδίκευση την αρτοζαχαροπλαστική

 

Εναν τεχνολόγο τροφίμων με ειδίκευση στην αρτοζαχαροπλαστική επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων γρήγορης εστίασης "Γρηγόρης Μικρογεύματα".

Ο νέος συνεργάτης θα ηγείται της ομάδας που ασχολείται με την παράγωγη νέων προϊόντων από τη σύλληψη της ιδέας έως και την υλοποίησή της, ενώ συγχρόνως θα αναλαμβάνει έργα που θα έχουν να κάνουν με τη Διασφάλιση της Ποιότητας, της Υγιεινής και της Ασφάλειας των παρεχομένων από την εταιρεία προϊόντων διατροφής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ, ηλικία έως 40 ετών, δεκαετή προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση, άριστη γνώση Η/Υ, ικανότητα συνεργασίας και δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, διαπραγματευτικές ικανότητες.

Η εταιρεία προσφέρει άριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και προοπτική εξέλιξης, επιπρόσθετη ομαδική ασφάλιση και κινητό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς για τις θέσεις και την εταιρεία στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.gregorys.gr.

ΕΘΝΟΣ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ξεκινούν οι αιτήσεις 29 Απριλίου ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

krasi
Από τον αμπελώνα στο ποτήρι: Πώς τα PFAS εισβάλλουν στο κρασί μας
Μια πρόσφατη ευρωπαϊκή έρευνα αποκάλυψε ότι κανένα από τα δείγματα κρασιών που εξετάστηκαν δεν ήταν απαλλαγμένο από τριφθοροξικό οξύ (TFA), ένα...
Από τον αμπελώνα στο ποτήρι: Πώς τα PFAS εισβάλλουν στο κρασί μας
κοτόπουλο
Πιο επικίνδυνο κι από κόκκινο κρέας; Η αλήθεια για την υπερβολική κατανάλωση κοτόπουλου
Παρά το γεγονός ότι το κοτόπουλο κατατάσσεται συχνά ως μία από τις πιο υγιεινές πηγές ζωικής πρωτεΐνης, νέες μελέτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου...
Πιο επικίνδυνο κι από κόκκινο κρέας; Η αλήθεια για την υπερβολική κατανάλωση κοτόπουλου
smoothie
Η αλήθεια για τα smoothies: Όταν το υγιεινό γίνεται επιβλαβές
Σύμφωνα με τον Δρ. Ντέιβιντ Κάβαν, η ύψιστη περιεκτικότητα τους σε ζάχαρη, που συχνά περνά απαρατήρητη, μπορεί να ακυρώσει κάθε προσπάθεια...
Η αλήθεια για τα smoothies: Όταν το υγιεινό γίνεται επιβλαβές