ΟΑΕΔ: Δίμηνη παράταση πήρε το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Πώς κατανέμονται οι 25.000 θέσεις εργασίας

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που προβλέπει 25.000 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους  εγγεγραμμένους στο Μητρώο του Οργανισμού.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:00 και λήγει την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00.

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε οκτώ μήνες, ενώ ο μισθός των απασχολούμενων διαμορφώνεται με βάση τον νέο κατώτατο μισθό των 663 ευρώ που ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2022.

Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας αφορά στην απασχόληση συνολικά 25.000 ωφελούμενων, εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, σε Δήμους, Περιφέρειες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Κέντρα Κοινωνικής Πολιτικής και λοιπούς φορείς, σύμφωνα με την ακόλουθη κατανομή:

  • Δήμοι: 20.397 θέσεις (81,6%) (για την κατανομή ελήφθησαν υπόψη οι αυξημένες ανάγκες των δήμων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού)
  • Περιφέρειες: 2.566 θέσεις (10,3 %)
  • Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: 348 θέσεις (1,4 %)
  • Λοιποί Φορείς: 1.689 θέσεις (6,7 %)

Δείτε ΕΔΩ τις ειδικότητες που θα απασχοληθούν

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher ΔΥΠΑ 750 ευρώ: Πότε οι πληρώνεστε και που ξεκινάτε πρώτοι

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tiri
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό npj Science of Food, τα ώριμα τυριά περιέχουν κατά μέσο όρο 1.857 σωματίδια...
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή