Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
προσλήψεις ΕΛ.Α.Σ
Κινητικότητα για τη νέα Προκήρυξη προσλήψεων στην ΕΛ.ΑΣ. - Έπονται και άλλες το 2022 - Πώς μπορείτε να πάρετε μόρια σε λίγες ημέρες ώστε να έχετε πιθανότητες

Βγήκε ακόμα μία νέα προκήρυξη για προσλήψεις στην Ελληνική αστυνομία για πλήρωση 60 κενών οργανικών θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων κατά τομέα, κατηγορία και ειδικότητα, καθορίζεται ως ακολούθως:

Ιατροί (με βαθμό Υπαστυνόμου Α΄):

13 με ειδικότητα Παθολόγου
15 με ειδικότητα Ψυχιάτρου
2 με ειδικότητα Πνευμονολόγου
Ψυχολόγοι (με βαθμό Υπαστυνόμου Β΄):

30 με ειδικότητα Ψυχολόγου

Ως απαραίτητα προσόντα συμμετοχής στην προκήρυξη είναι:

Πώς εκτοξεύετε τα μόρια σας με εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών μόνο σε 2 ημέρες!

Γι' αυτή όπως και για άλλες προκηρύξεις που έπονται για τις προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ. οι υποψήφιοι μοριοδοτούνται έξτρα με την Πιστοποίηση Αγγλικών

Συγκεκριμένα δίνονται Τέσσερις (4) μονάδες στους έχοντες άριστη γνώση (Γ2/C2), δύο (2) μονάδες 
- - 20 στους έχοντες πολύ καλή γνώση (Γ1/C1) και μία (1) μονάδα στους έχοντες καλή γνώση (B2) της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής γλώσσας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 2 και 3 του άρθρου 28 του π.δ.50/2001 (Α΄
39). 

Πως μπορείτε να πάρετε πολύ εύκολα Πιστοποίηση Αγγλικών μέσα σε 2 ημέρες εξ αποστάσεως

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που ειδικεύεται στην κατάρτιση και επιμόρφωση ενηλικών και στις Πιστοποιήσεις Πληροφορικής και Αγγλικών αποκλειστικά για ενήλικες σε όλη την Ελλάδα παρέχει μία πολύ εύκολη και πλήρως αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγικών που ταιριάζει στους ενήλικες οι οποίοι θέλουν μέσα σε λίγες ημέρες να την λάβουν ώστε να πάρουν μόρια για προκηρύξεις και ΑΣΕΠ.

Σκεφτείτε ότι η αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn έχει δια βίου ισχύ και μπορείτε να την δώσετε ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ από το σπίτι σας δίνοντας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening ! (OYTE ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ - ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΣΗ)

Μόνο με 111 ευρώ

Δείτε περισσότερα για την Πιστοποίηση Αγγλικών και κάντε αίτηση

Δείτε περισσότερα για την Πιστοποίηση Υπολογιστών και κάντε αίτηση

golearn-engl_300 250.png

Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία

Οι υποψήφιοι/ες που θα καλύψουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις και θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας προέρχονται από ιδιώτες/ιδες που προσλαμβάνονται κατά την αναφερόμενη κατωτέρω διαδικασία, με το βαθμό του Υπαστυνόμου Α' οι ιατροί και με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β' οι ψυχολόγοι.

Επισημαίνεται ότι, η παρούσα προκήρυξη δεν αποκλείει τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό του ένστολου και πολιτικού προσωπικού (άνδρες - γυναίκες) που υπηρετούν ήδη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Διορισμοί σε δήμους: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πως να την κάνετε (Βήμα - Βήμα)

500 ευρώ επιδότηση για Ηλεκτρικές συσκευές - Πως τα παίρνετε

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα