Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Επίδομα 400€ σε επιστήμονες: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Έως τον Μάρτιο του 2022 αναμένονται 1.700 νέες προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων στους Δήμους όλης της χώρας

Στην περεταίρω στελέχωση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), με 1.700 νέα άτομα, πρόκειται να προχωρήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2022, το Ελληνικό Δημόσιο.

Είναι γεγονός πως πολλοί Δήμοι της χώρας ενώ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού, αναγκάζονται να προχωρήσουν σε προσλήψεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για να «μπαλώσουν» τα λειτουργικά κενά. Οι συμβάσεις αυτές, τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνούν τους οκτώ μήνες, δημιουργώντας έτσι στους Δήμους μια επαναλαμβανόμενη, πρόσθετη «γραφειοκρατία».

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα έχει δηλώσει, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, πολύ σύντομα και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάρτιο του 2022, αναμένονται νέοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ που θα αφορούν την πλήρωση 1.700 θέσεων στους ΟΤΑ όλης της χώρας.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν το σύνολο των παραπάνω προσλήψεων θα πραγματοποιηθούν με μία ή παραπάνω προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, το σίγουρο είναι πως από τις 1.700 θέσεις εργασίας, οι 1.000 προορίζονται για Μηχανικούς που θα τοποθετηθούν στις Τεχνικές Υπηρεσίες των Δήμων και τις ΥΔΟΜ.

Οι υπόλοιπες 700 προσλήψεις στου Δήμους όλης της χώρας αναμένεται να καλυφθούν από υπαλλήλους διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων.

Στα «σκαριά» και 1.163 μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία

Νέες θέσεις εργασίας αναμένεται να ανοίξουν στον Δημόσιο Τομέα το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, αναμένεται η πρόσληψη 1.163 νέων δημοσίων υπαλλήλων, μέσω ΑΣΕΠ, στο υπουργείο Παιδείας, στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου καθώς και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται αυτή την στιγμή την  προκήρυξη που θα αφορά την πλήρωση 277 θέσεωνσε διάφορους φορείς του υπουργείου Παιδείας. Πρόκειται για θέσεις εργασίας στο ίδιο το υπουργείο, την ΕΘΕΑ, την ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε Δημόσια Πανεπιστήμια. Στην ίδια προκήρυξη θα υπάρχουν και θέσεις για την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Παράλληλα, σε σειρά προτεραιότητας, για αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο, βρίσκεται και η προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ που θα αφορά την πρόσληψη 416 ατόμων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η προκήρυξη αυτή θα αφορά την πρόσληψη ατόμων, κατηγορίας ΔΕ, στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας.

Τέλος, το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται και νέα προκήρυξη για το υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου που θα αφορά την πλήρωση 470 θέσεων, κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 120 θέσεων τακτικού προσωπικού στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά  του υπουργείο Δικαιοσύνης και στον ΟΑΕΔ. (Δείτε ΕΔΩ όλα τα πτυχία που γίνονται δεκτά στην προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ)

Πώς θα λάβετε γρήγορα μόρια για τις νέες προσλήψεις;

Όπως μας έχει δείξει η εμπειρίας μας, στις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα και ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΚΟΛΑ, να λάβει  είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (ELIC) είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: "Χαμός" με την προκήρυξη διορισμών στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνονται οι διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις (ΦΕΚ)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER, PROFICIENCY) με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ READING- LISTENING - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ

σχετικά άρθρα

thomas_katsaounis
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
Σε πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη και όλη η μπασκετική κοινότητα της χώρας καθώς πέθανε ο νεαρός σέντερ ύψους 2μ.20, Θωμάς Κατσαούνης μόλις στα...
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
paidi
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το κορυφαίο στην Ελλάδα σεμινάριο από δημόσιο Πανεπιστήμιο πάνω στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που μοριοδοτεί για...
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου