ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Νέες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πέλλας
Προσλήψεις νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, κοινωνικών φροντιστών και άλλων ειδικοτήτων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Γιαννιτσών

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 9 ατόμων για κάλυψη των αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ., που εδρεύει στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις θα γίνουν για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια έως τη λήξη του σχολικού έτους, αρχής γενομένης από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι η έναρξη ή συνέχιση της σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο φορέας/δομή θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» κατά την περίοδο 2021-2022, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 78812/14-7-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3116/Β΄/15-7-2021) ΚΥΑ.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται για την στελέχωση του νηπιακού τμήματος της δομής Βρεφονηπιακός Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας Γιαννιτσών και του ΚΔΑΠ καθώς και για το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας είναι οι εξής:

  • ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - 1 θέση
  • ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ - 2 θέσεις
  • ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ - 3 θέσεις
  • ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ/ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΩΝ - 2 θέσεις
  • ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ - 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα προκήρυξη δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Κολοκοτρώνη 18, Γιαννιτσά, Τ.Κ. 58100, απευθύνοντάς την στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας υπόψη κ. Πιτιακούδη (τηλ. επικοινωνίας: 2382022503, εσωτ. 3).

Αναλυτικά η προκήρυξη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Από την Σοφία Μπεκατώρου και τη γενναία στάση της να καταγγείλει όσα υπέστη, ακολούθησε στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη περίοδος γυναικείας αφύπνισης.
Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς
Αλλαγές από φέτος στην ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας αλλά και στις αναθέσεις εξωδιδακτικών εργασιών
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς