Μόνιμες προσλήψεις: Τρεις ενεργές προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ
Τρείς είναι οι προκηρύξεις που τρέχουν αυτή την περίοδο για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο - Αφορούν προσλήψεις σε ΕΛ.ΣΤΑΤ, Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ, Πολεμικό Ναυτικό και Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

Μόνιμες προλήψεις στο Δημόσιο «τρέχουν» αυτή την περίοδο μέσω τριών προκηρύξεων του ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις υποβάλλονται ήδη για προσλήψεις σε ΕΛ.ΣΤΑΤ, και Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ ενώ εν αναμονή αιτήσεων βρίσκονται οι προσλήψεις σε Πολεμικό Ναυτικό και Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

Δείτε αναλυτικά ποιες προκηρύξεις προσφέρουν μόνιμες θέσεις στο Δήμοσιο:

ΕΛ.ΣΤΑΤ και Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.

Εκδόθηκε η προκήρυξη 5Ε/2020 του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ και το Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ. που αφορά στην πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.) Α.Ε. και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), όπως ισχύει.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 22 Ιανουαρίου 2021 και λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Πολεμικό Ναυτικό

Εκδόθηκε η προκήρυξη 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα οκτώ (68) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει στις 1 Μαρτίου 2021.

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) 

Γνωστοποιήθηκε από τον ΑΣΕΠ ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Ε/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση δεκαέξι (16) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Μέγιστη μοριοδότηση στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Για κάποιες τις παραπάνω προκηρύξει, εκτός από τα απαιτούμενα υποχρεωτικά προσόντα υπάρχουν και τα «πρόσθετα» προσόντα. Ένα από αυτό είναι η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Πιστοποίηση όλων των επιπέδων στα Αγγλικά, έως και C2 προλαβαίνετε να εξασφαλίσετε με εξ αποστάσεως εξετάσεις, άμεσα και εύκολα πριν τις αιτήσεις. 

Δείτε περισσότερα εδώ...

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

Προσλήψεις στο Δημόσιο: Πάρε εξ αποστάσεως Αγγλικά B2,C2 ΧΩΡΙΣ εξετάσεις σε προφορικά - Έκθεση 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ σε 10 ημέρες Εξ αποστάσεως για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

Νέα προκήρυξη ΕΠΟΠ: 15.000 προσλήψεις - Πώς θα πάρετε 150 μόρια

 

σχετικά άρθρα

Κακοποίηση παιδιών: Όχι στη συγκάλυψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
Κακοποίηση παιδιών: Όχι στη συγκάλυψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
Αρσάκεια: Όχι στη συγκάλυψη της κακοποίησης παιδιών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα λένε οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις Δευτεροβάθμιας...
Κακοποίηση παιδιών: Όχι στη συγκάλυψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
Δεκάδες μετασεισμοί στην Ελασσόνα - 4,1 Ρίχτερ ο τελευταίος
Δεκάδες μετασεισμοί στην Ελασσόνα - 4,1 Ρίχτερ ο τελευταίος
Περισσότεροι από 20 μετασεισμοί άνω των 3 Ρίχτερ μετά τον τελευταίο σεισμό των 5,9 Ρίχτερ καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ελασσόνα
Δεκάδες μετασεισμοί στην Ελασσόνα - 4,1 Ρίχτερ ο τελευταίος